Showing all 6 results

BUŁKA Z SZARPANĄ WIEPRZOWINĄ

27.00 
Wieprzowina pieczona w dymie przez 10h, podana w bułce maślano-ziemniaczanej z powidłami z czerwonej cebuli, kiszoną kapustą i sosem BBQ-ananasowym z chili

BURGER WEGETARIAŃSKI

29.00 
Kotlet wegetariański podwędzany z boczkiem, tofu gochujang w bułce ziemniaczanej z powidłami z czerwonej cebuli, sałatką z ogórka małosolnego i kopru, sosem rosyjskim i papryką chipotle

KOTLET WOŁOWO-JAGNIĘCY W BUŁCE

33.00 
Kotlet wołowo-jagnięcy w bułce maślano-ziemniaczanej z powidłami z czerwonej cebuli, podwójnym serem cheddar, sałatką z ogórka kiszonego i kopru, sosem rosyjskim z papryką chipotle

PASTRAMI NA MAŁY GŁÓD

27.00 
Mostek wołowy wędzony 13 h w chlebie tostowanym z sosem serowym, musztardą, sałatką z ogórka kiszonego i kopru

PASTRAMI RUBEN

37.00 
Mostek wołowy wędzony 13h w chlebie tostowanym z sosem rosyjskim, papryką chipotle, kiszoną kapustą i podwójnym cheddarem

ŻEBERKA W BUŁCE

29.00 
Żeberka wieprzowe pieczone w dymie przez 6-h, podane w bułce maślano-ziemniaczanej z powidłami z cebuli czerwonej i sałatką z ogórka kiszonego i kopru, sosem BBQ-ananasowym z chili